Menu

Vilkår og betingelser

VILKÅR OG BETINGELSER
Velkommen til Aarhus Kommunes debat på internettet. Det er målet, at skabe et godt debatmiljø hvor alle er velkommen, og hvor der er respekt for, at der kan være mange synspunkter i en sag.
Kommunen kommenterer ikke nødvendigvis på dine indlæg, men alle indlæg bliver læst og indgår i sagsbehandlingen af den aktuelle sag.

For at alle kan vide hvem de debatterer med, skal du oprette dig som bruger før du kan bidrage med synspunkter. Når du herefter skriver indlæg på debatsiden, vil andre kunne se dit selvvalgte kaldenavn, men ikke de andre oplysninger der gives. De øvrige oplysninger bruger Aarhus Kommune bl.a. for at kunne komme i kontakt med dig hvis det bliver relevant i processen. Kontakten vil ske via e-mail eller telefon/sms afhængig af om du har oplyst begge dele.

Det er dig som bruger, der har ansvar for at alle oplysningerne der gives i forbindelse med oprettelse af bruger er korrekte.

Når du skriver et indlæg på debatsiden vil det være synlig for alle. Skriv derfor dine indlæg i en god tone. Det er det bedste vi kan gøre for et godt debatmiljø.

Dine profiloplysninger vil blive gemt, så du blot skal logge på med dit brugernavn og din kode, næste gang der er en debat, som du vil deltage i. Når du er logget på, kan du løbende redigere dine personlige data på "Min side".

Slette profil
Hvis du ikke længere ønsker at have en profil på debatplatformen, kan du til enhver tid slette den. Det gør du på "Min side". De indlæg du måtte have skrevet, vil fortsat være synlige med dit navn på, men der vil blive gjort opmærksom på at du ikke længere er aktiv på debatplatformen. Læs mere under menuen "hjælp".
Indlæg der ikke overholder vilkår og betingelser for brug af debatplatformen, kan blive slettet. Det samme gælder indlæg som indeholder ord eller formuleringer, der kan virke stødende på andre brugere, personfølsomme oplysninger eller på anden måde indhold der vurderes upassende i forhold til sidens indhold. Gentagne brud på vilkår og betingelser kan medføre sletning af pågældendes profil.

Når du logger ind, er der mulighed for at vælge at din computer skal huske dit log-in. Det betyder at det er meget nemmere at logge på næste gang. Det anbefales at du kun bruger denne funktion på din egen private computer og aldrig hvis du bruger en offentlig computer. Hvis du vælger at en offentlig computer skal huske dit log-in, vil andre der anvender samme maskine, kunne få adgang til din profil.

Alle indlæg, kommentarer, vedhæftede filer af enhver art mv. skal overholde dansk lovgivning, herunder ophavsretsloven.

Deltagere i lukket arbejdsgruppe
Deltager du i en arbejdsgruppe og tildeles du adgang til en lukket projektgruppe på debatplatformen, vil andre der ikke er medlem af gruppen ikke kunne se hvad der skrives og deles i gruppen. Dog vil medarbejdere ved Aarhus Kommune, der faciliterer debatplatformen kunne følge med og se alt indhold.


Vi ønsker alle en god og konstruktiv debat.